Fashion & lifestyle

3 x what to wear to the beach ♥

1. . White crop top    2. Pants  3. Sandals  4. Bag  5. Jewelry

De nieuwe collecties voor de herfst zie ik alweer volop de shops binnen stromen, no way! Ik ben helemaal nog niet klaar met die schattige witte tops en jurkjes, jullie? Voorlopig dus nog even genieten van de zomer items! Laten we hopen dat de buien binnenkort minder worden en het zonnetje meer gaat schijnen, zodat we weer lekker naar het strand kunnen gaan. Een gezellige wandeling op de boulevard kunnen maken of naar de hippe strandtenten kunnen gaan. Maar wat doe je op zo een middag dan eigenlijk aan? Ik hoop dat ik je kan inspireren met deze geweldige fancy beachlooks!

Look 1: Dit is dan ook meteen mijn favoriete look. Ik zie mezelf al helemaal in dit setje lopen! Jammer genoeg zijn deze mooie flared broeken vaak wel te lang voor mij en moet ik ze een stuk korter laten maken of met hakken dragen. Maar hakken naar het strand is natuurlijk een no-go! Niet getreurd, want in 2017 zien we veel platforms slippers en sandalen. Lucky me! Oh en wat vinden jullie van deze rieten strandtassen? Ze zijn op dit moment helemaal ‘on trend’ en ik snap dat heel erg goed! De details zorgen voor die Ibiza gypsy look, love it!

1. Dress   2. Hat  3. Sunnies  4. Necklace  5. Shoes

Look 2: Dit jurkje is niet alleen super schattig, maar ook comfortabel en gemakkelijk om aan en uit te doen op het strand. Als je toch nog even in je bikini wilt liggen is dit natuurlijk super handig! Op het strand zijn er weinig schaduw plekken, maar als je de hele dag de zon op je hoofd krijgt, loop je op een gegeven moment een zonnesteek op. Vergeet daarom niet om een hoedje op te doen! Kies dan voor een leuke rieten hoed voor die beach look! Verder maak je het af met wat leuke goedkope sieraden. Het verkleurd misschien wel sneller, maar het zou zonde zijn als je je goede sieraden kwijt raakt in het zand. De kans is erg klein dat je het weer terug vindt. Tenzij je graag je metaaldetector meeneemt, haha.

1. Sunnies 2. Bikini  3. Shorts  4. Kimono  5. Earrings  6. Sandals

Look 3: Van de winter zagen we bijna niets anders dan de velvet jurkjes voorbij komen, maar nu is het de beurt aan de bikini’s en schoenen! Zo fijn dat het fluwelen stofje nog even mag blijven. Op het strand willen we niets liever dan een bikini dragen, maar bij de strandtenten wil je er natuurlijk niet te bloot bij lopen. Ga dan voor deze look! Een spijkerbroekje over je bikini is dan eigenlijk al genoeg, maar we willen er natuurlijk wel top uitzien. Ja, ook op het strand! Combineer dan een prachtige tropische kimono (super trendy) over je bikini om het stijlvol te maken! By the way, deze kimono komt binnenkort mijn kant op en ik kan niet wachten om deze aan te doen!

Voor welke look zouden jullie gaan?

Ik heb trouwens ook nog een leuke verrassingscode van de Zaful voor jullie: ZFEN. Dat word lekker shoppen!