Fashion & lifestyle

25% discount code for Desenio ♥

Toen ik vorig jaar mijn eerste producten van Desenio ontving, was ik hier zo ontzettend blij mee! Ik heb uren lang zitten scrollen naar de perfecte combinatie, maar toen ik ze binnen kreeg was ik verliefd. Nog neem ik regelmatig een kijkje en ben ik een groot fan van deze webshop! Een tijd geleden mocht ik weer wat nieuwe lijsten en posters uitzoeken en deze keer ben ik voor de tropische vibe gegaan. Roze, goud en groen. Dat is weer eens wat anders! Nu nog een zonnetje erbij en dan komt het zomerse gevoel weer helemaal naar boven! By the way, ik heb ook goed nieuws voor jullie, want ik mag in samenwerking met Desenio nu ook 25% korting weggeven op de posters!

De kortingscode is:
stylebygina25

LET OP: Deze code is geldig van 21 t/m 23 Februari!