Fashion & lifestyle

17 feb 2015 in pic’s! ♥

DSC07237

Hii allemaal, zoals beloofd zou ik mijn nieuwe Vila jurkje van de Sans-Online nog showen, dus bij deze heb ik hem aangetrokken! Natuurlijk was het wel leuker geweest als de foto’s buiten waren geschoten, maar daar vond ik het toch iets te koud voor. Dus heb ik vanochtend in de slaapkamer een selfie voor mijn spiegel (die wel aan een schoonmaakbeurt toe is) gemaakt… Sorry hiervoor! Ik ben nog steeds helemaal blij met het jurkje en kan niet wachten om deze in het voorjaar te gaan dragen.

DSC07042
DSC07044
Ik heb de laatste tijd de smaak te pakken… Smoothies maken! Maanden lang is deze blender de kast niet uit geweest, maar daar bracht ik vorige week verandering in. Mijn kasten liggen vol met chocola en snoep, maar fruit koop ik eigenlijk nooit..Jip, ik weet het..heeeel slecht! Ik moet toch iets meer gezonder gaan eten, dus ben ik vanochtend weer aan de slag gegaan..

Wat zit er in deze smoothie:

2 Bananen
1 Avocado
1 Kiwi
1 Peer
Veel ijs
Half glas melk
2 eetlepels honing

DSC07256

DSC07230

Yess, ik ben helemaal blij met de nagellakjes die ik heb gehad voor Valentijnsdag! Vandaag ben ik voor de kleur rood gegaan en daarbij heb ik gekozen om één nagel zwart te maken. Door de kleine kaviaarballetjes (not real) op de nagels geeft het net even dat speelse effect! Het is alleen wel jammer dat het niet zo lang blijft zitten, dus is het wel meer geschikt voor als je een avondje weg gaat. Tip: Doe er alleen geen topcoat overheen, anders verkleuren je balletjes.

Hoe was jouw dagje vandaag?

 ♥