Fashion & lifestyle

15% Discount on livingcomfort ♥

Met de lente hou ik altijd een flinke voorjaarsschoonmaak! En dan bedoel ik ook echt het huis van top tot teen aanpakken. Ik ben vorige week begonnen met de badkamer en dan is nu de slaapkamer aan de beurt. M’n kledingkast heb ik van de week weer eens helemaal uitgezocht en veel spullen weggedaan. Ook een goede nachtrust is erg belangrijk en daarom vind ik het fijn als mijn slaapkamer weer helemaal netjes is! Sinds ik mijn nieuwe bed heb, heb ik een lading van foto’s van mijn slaapkamer, haha! Ik slaap er niet alleen heerlijk in, maar het ziet er ook nog eens mooi uit en dat komt mede door het klassieke hoofdbord. Maar naast het lekker slapen, willen we ook een heerlijk fris dekbedovertrek en een fijne sfeer in de slaapkamer. En dat is precies wat ik jullie wil laten zien. Aangezien ik een kleine slaapkamer heb, moet het vooral niet te druk zijn. Door het rustig en sfeervol in te richten, ontspan en slaap je veel beter. Zorg voor wat mooie woonaccessoires zoals, sierlijke kussens (maakt het chiquer),  kaarsen ( voor de romantische sfeer) of ga voor een paar mooie bloemen (voor het fijne geurtje). Dat maakt het plaatje helemaal af.

Ik heb ook nog goed nieuws voor jullie, want ik mag namelijk in samenwerking met Livingcomfort textiel ook een korting van 15% weggeven. De kortingscode vind je hieronder:

kortingscode:

stylebygina15

Ik wens jullie heel veel shop plezier!