Tas Zara / Jurkje Zaful / Sjaaltje Sachashoes

Hello monday! Mijn vrije week zit er helaas weer op, maar ik mag zeker niet klagen. Ik heb een paar heerlijke dagen gehad en ik kon het zeker niet beter treffen met het weer. Vandaag heb ik iets leuks voor jullie in petto, want ik mag niet 1, maar wel 3 mensen gelukkig maken met de producten van @systemprofessional! Ik heb laatst de ‘speed mappen’ test gedaan om te kijken welke producten er nu echt bij mijn haar passen. En dit is mijn EnergyCode: B1 B4 H3. Mijn haar is mijn alles en ik vind het erg belangrijk om het gezond haar te houden. Daarom ben ik altijd op zoek naar de geschikte producten voor mijn haar. Met deze test krijg je  producten toegestuurd die perfect bij jouw haar passen! Wat wil je nog meer?

Wat moet je doen om kans te maken:
  1. Doe de snelle ”speed mapping” test: Link hieronder en in BIO op Instagram:

(zo krijg jij jouw geschikte producten toegestuurd!)
2. Deel je EnergieCode onder deze foto (OP INSTAGRAM) en tag 2 andere meiden die je dit ook gunt!

Ik wens jullie heel veel succes en de winnaars maak ik 13 juli bekend (op mijn Instagram)

En voor de meiden die dit jurkje zo leuk vonden? De Zaful bestaat nu 4 jaar! Daarom geven zij nu extra veel korting weg!
Gebruik de code:  ” ZFAnniversary ” bij het afrekenen van je bestelling.

Bij  25USD bespaar je 3USD.  Bij een bestelling van 50USD bespaar je 6USD en bij een bestelling van 100USD bespaar je 12USD! Je kunt de code 3 keer gebruiken.