Fashion & lifestyle

♥ We gaan dit weekend voor zwart ♥

Jasje Bershka / Ketting Zaful / Jurkje Label Noir / Laarsjes Sacha /Tasje Jasjehandtasje

Hi allemaal, hoe is jullie weekend? Mijn weekend begon al op vrijdag en dat ene dagje erbij is echt heerlijk. Al heb ik 4 uur van deze dag bij de Rob Peetoom doorgebracht, maar het blijft fijn. Ik ben weer voor een blonde balayage gegaan. Verder hebben ze er een goede haarmasker in gedaan, zijn mijn puntjes weer bijgeknipt en hebben ze als finishing touch mijn haren gekruld + een make-up look aangebracht. Een paar uur later was ik dan eindelijk weer thuis, maar ik ben weer super tevreden met het resultaat. Vandaag is mijn vriend 30 jaar geworden en hebben we een gezellig etentje met de familie. Maar eerst vertrek ik zo naar het Allinblogger event in Den Haag. Wat we allemaal gaan doen, zal je wel op Instagram zien! Hierboven zie je mijn zwarte outfit van gisteren. Voor mij is het niet alleen ” Black Friday”, maar ook ”Black Saturday”,  want het hele weekend draag ik al zwarte outfits. Ik ben voor een stoere biker look gegaan met een girly touch. Het schattige jurkje heb ik een paar jaar geleden maar één keer aangehad, daarna is het de kast in gegaan en heb ik het er niet meer uitgehaald. Daar bracht ik gisteren dus even verandering in. Ik combineerde het jurkje met mijn modemusthaves. Deze boots, mijn leer jasje en dit nieuwe tasje van de Jasjehandtasje. Oh en ik droeg hierbij ook nog een grote sjaal, maar die liet ik achterwege, anders zag je niets meer van de look. Gaan jullie nog wat leuks doen vandaag?