1. Roze setje    2.  Oorbellen  3. Gele top met strik  4. Schelpenketting   5. Oranje top  6. Witte blouse  7. Geel jurkje   8. T-shirt   9 Schoenen  10. Tas   11. Spijkerbroekje

Oeh wat word ik toch vrolijk van de nieuwe collecties. Al die heerlijke frisse en gezellige kleuren die voorbij komen, ik hou ervan! Zoals je ziet is geel een kleur wat we dit jaar veel zien en óók ik ben een echte fan geworden van deze kleur. Combineer het met spijkerstof, wit of beige tinten en je lente- lookje is klaar. Maar we hebben natuurlijk nog meer musthaves wat niet in je kledingkast mag ontbreken. Check het lijstje hieronder:

Dit is toch wel de ultieme accessoire van 2018: de rieten tas. Het doet mij denken aan de franse seventies looks van vroeger. Ze zijn te koop in alle maten en vormen en zodra je dit draagt, komt dat zomergevoel helemaal naar boven. Ik heb toevallig vandaag een nieuwe gekocht bij de Zara. (Check het op Instagram)

Strikjes: Het staat super schattig en geeft die girly uitstraling in een outfit. Je vind het vaak in het midden van een top of jurkje, maar je kunt dit natuurlijk ook zelf aan een outfit toevoegen. Pak een sjaaltje of touwtje en strik dit om je middel of doe het in je haar. Voilà, je bent klaar!

Ook de frisse witte blouses en tops zijn terug. Tijdloze items die elk jaar weer een comeback maken. Alleen nu met extra volants, kant en geknoopte details erop.

De meeste items komen van de Zaful. Wat is jouw favoriete musthave op dit moment?