Black outfits today! Laatst heb ik op een doordeweekse dag met Emma van @Storyofmymommylife in Rotterdam afgesproken om te gaan shooten. Het blijft leuk om met mijn werk nieuwe mensen te ontmoeten. Ik heb Emma via Instagram leren kennen en is nu ook zeker een vriendin van mij  geworden. De klik is er en het is gewoon altijd gezellig!

Op de shootdag hadden we allebei een tas vol met leuke items die we moesten shooten. Ik ging deze keer voor twee stoere zwarte outfits met items van de Femme luxury. De zwarte riem met tas (op de eerste foto),  heb ik laatst bij de Zara geshopt en ben ik zo blij mee. Het is echt een opkomende trend en het staat tof over een blazer, jasje of over een sweater. 

Wat nu ook helemaal hot is een hoodie over een blazer of een net jasje. Combineer het met een leather look broek of ga voor een jeans en maak de look af met stoere boots of sneakers. Voor welke look zou jij gaan? 

Op 29 november is Sidestep in Rotterdam geopend en ik was erg benieuwd naar deze shop. Ik woon in hartje centrum en kom daarom ook regelmatig in de stad. Als er dan nieuwe winkels worden geopend, ben ik er als de kippen bij, hihi. Deze shop zit op de lijnbaan en de wanden staan vol met stoere sneakers. Ik heb via Instagram contact met Sidesteps gehad en mocht een paar sneakers uitzoeken. Dit was een moeilijke keus, maar ik ging uiteindelijk voor deze witte reeboks! Do you like it?