Zo Gina, dat is een tijd geleden! Ja, dat klopt! Ik was bijna vergeten dat ik een blog had, haha. Ik merk de afgelopen maanden dat mijn passie voor bloggen minder is geworden. Dit komt mede doordat mijn Instagram account onwijs goed loopt. Natuurlijk wil ik het bloggen niet helemaal laten versloffen en heb ik voor mezelf besloten om alleen iets online te plaatsen wanneer ik zin en tijd hebt.

Er stond afgelopen weekend weinig op de planning, waardoor ik weer zin had in een blogpost. Een paar jaar geleden liep ik elk weekend de deur uit met mijn Sony camera om voortdurend foto’s te shooten voor mijn blog. Toen mijn Instagram beter ging lopen en de mensen niet meer zagen met wat voor camera de foto’s werden gemaakt, liet ik mijn Sony camera steeds vaker thuis. Tegenwoordig gebruik ik alleen nog maar de IPhone. Het is zoveel makkelijker om mee op pad te nemen en tussendoor foto’s te maken. Het enige nadeel is dat de kwaliteit van de foto’s wel een stuk minder worden als je het op je website plaatst. Op Instagram is dat verschil nauwelijks te zien, maar op een website wel! Omdat ik op den duur minder ging bloggen, maakte dit voor mij niet meer zoveel uit.

En nu ben ik er weer met een nieuwe blogpost over mijn nieuwe boots! Deze foto’s zijn gemaakt met de IPhone en iets minder van kwaliteit, maar hopelijk niet minder leuk om te zien!

De westernboots zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken en zijn dé trend op dit moment! In de lente en zomer combineer ik deze western boots het liefst onder een jurkje, maar deze winter draag ik ze meer onder een jeans met wijde pijp of ripped jeans. Een oversized sweater erop, het bekende geruite vest (wat op dit moment helemaal hot is) of ga voor een lange trenchcoat! Je kunt deze boots eindeloos combineren en de keuze in western boots is ook enorm. Er is voor ieder wat wils en op dit moment! Zo zie je ook veel western boots met metalen details in de hiel of aan de voorkant. Een kleine metalen neus zorgt voor een speelse en stoere look met een extra touch! Mijn western boots collectie wordt steeds uitgebreider en vooral rond de lente komt er vaak weer een paar bij, haha. De meeste western boots komen van de Sacha damesschoenen. Gewoon omdat ze hier een ruime keuze aan boots hebben en allemaal zo verschillend zijn. Ben je op zoek naar witte boots, een snakeprint of een cognac kleur? Ze hebben het allemaal!