Blazer Zara/ Top Bershka / Broek Shein / Horloge Cluse / Sieraden LUZ  / Schoenen Sacha / Tasje Forever21 

Yay, het is weer zover! Het leukste periode van het jaar is bijna aangebroken en dat betekend dat we allemaal weer mogen shinen tijdens deze dagen. De prachtige feestcollectie hangt weer volop in de winkels en zoals je weet mag je tijdens de feestdagen altijd weer meer uitpakken met je outfit. Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom kun je er maar niet vroeg genoeg mee beginnen om alvast na te denken over je outfit. Ga voor een echte statement/ feestelijke look of voor een chique glamour look. Een glittertje hier en een zilveren of gouden touch daar ! Oh en vergeet je mooiste pumps ook zeker niet!

Toen de bezorger van de week met de grote Sacha doos voor de deur stond kreeg ik grote glimlach op mijn gezicht. Een paar jaar geleden had ik zo een paar van de Public Desire in het zwart, maar die waren net iets te groot. De dure verzendkosten hielden mij tegen om ze terug te sturen, dus heb ik ze later voor een prikkie verkocht. Ook zonde eigenlijk, maar anders stonden ze toch maar in de kast. Toen ik deze beige suède bij de Sacha tegen kwam, moest ik ze hebben!

Ook op het gebied van sieraden, mag het net wat opvallender of meer zijn. Goud en zilver doen het eigenlijk altijd goed. Ben je meer van de bling- bling, houdt dan vooral je kleding wat rustiger. Mijn armcandy bestaat uit de nieuwe sieraden van LUZ. Het is echt een opkomend sieradenmerk wat je nu steeds meer gaat zien. Het bestaat uit een hoogwaardige collectie met een symbolische waarde die voor iedere fashionista toegankelijk is. Ik heb een armband met mijn sterrenbeeld uitgezocht, maar ze hebben echt zoveel mooie sieraden.

Heb jij ook al de ideale feestlook gevonden of ga je nog shoppen? Let me know!