Jasje Zara / Trui Sixth June / Broek Shein / Enkellaarsjes Forever21  / Baret Zalando / Necklace Rosegal 

In de herfst en winter maanden draag ik regelmatig hoedjes, mutsen, petten en haarbanden. Het maakt je outfit niet alleen stijlvoller, maar het is ook nog eens praktisch. We hebben allemaal wel eens een ‘bad hairday’ en dat kun je prima oplossen/verbergen met deze hoofddeksels. Met een baret, voel ik me net een Parisienne, maar ik ben ook erg dol op schipperspetjes (foto op Instagram). Een tijdje geleden schreef ik over verschillende trends, wat op dit moment helemaal hot is en kwam het parel-item ook voorbij. Toen ik weer iets nieuws bij de Shein mocht uitzoeken, koos ik voor deze broek met parels. Ik zat eerst te twijfelen of dit wel iets voor mij is, maar ik ben er uiteindelijk toch voor gegaan. De kleur en wassing is wel iets anders als op de foto, maar dat blijft altijd lastig met online shoppen. Vorig weekend besloot ik om deze broek toch maar aan te trekken en guess what! Er kwam een jongen in de stad naar mij toe en zei: Wat heb jij een toffe broek aan! Haha, dat is toch altijd leuk om te horen. Wat vinden jullie van deze look?

Shop deze look hieronder:

1. Jasje  2. Trui  3. Spijkerbroek  4. Enkellaarsjes  5. Ketting  6. Baret