Jasje Zalando / Sieraden + Riem Zaful blog (klik hier voor meer) / Jurkje h&m / Tas Bijenkorf / Schoenen Missguided

Fijne Valentijnsdag allemaal! Het is de dag waarop je je geliefde weer extra in het zonnetje zet! Misschien door een leuk cadeau te geven, een liefdesbriefje achter te laten of zijn of haar lievelingsontbijtje klaar te maken. Mijn vriend en ik gaan al 11 jaar met elkaar, maar blijven elkaar op deze dag verwennen. Het hoeft niet altijd iets groots te zijn, maar dat iemand de moeite voor je doet om iets te regelen, blijft natuurlijk leuk!

Zo is een ”date night” op Valentijnsdag ook altijd gezellig! Een romantisch etentje met als afsluiter naar de bioscoop. Altijd goed toch? Maar wat trek je dan aan op zo een Valentijnsavond? Zoals je hierboven ziet, heb ik een romantische, stoere en edgy look gecreëerd met deze verschillende items. Het rode jurkje is erg girly, maar door de trendy ”sock boots” en het lakleren jasje geeft het een stoere touch. Rood is natuurlijk de kleur van de liefde, dus dit kleurtje doet het eigenlijk altijd goed. En niet te vergeten, mannen vinden deze kleur bij een vrouw vaak erg aantrekkelijk! Is rode kleding niet helemaal jouw ding, zou ik voor een opvallende rode lipstick gaan.

Wil je helemaal voor iets anders gaan, dan zou ik bijvoorbeeld voor kant gaan. Kant is erg vrouwelijk en sexy, dus mag ook zeker op zo een dag als deze! Ga voor een mooie top met kant onder een nette blazer. Een korte volant of lakleren rok eronder met booties en je bent klaar om te gaan! Een ”see throught” blouse of top met een mooie bralette eronder is ook altijd een goed idee. Je vriend zal deze avond gegarandeerd met een grote glimlach zitten. Combineer het met een mooie high waisted jeans om de slanke taille en lange benen te creëren. Waar zouden jullie voor gaan?