OTTO bestaat 40 jaar en dat moet gevierd worden! Ik herinner de OTTO vooral van het dikke boek wat vroeger altijd op tafel lag en waar mijn moeder zo en af en toe wat uit bestelde. Er stond altijd wel iets in wat ze kon gebruiken. Naast het breed assortiment van dameskleding kon je natuurlijk ook huis- en tuinartikelen, badmode en beauty producten bestellen. Ik vond het als kindszijnde altijd geweldig om door dit boek heen te bladeren! Om dit mee te vieren heb ik een stijlboard gemaakt met mijn favoriete producten van de OTTO. En zoals je ziet, heb ik niet alleen kleding uitgezocht, want ze hebben natuurlijk veel meer dan dit! Vooral de gouden wandrek vind ik onwijs tof. En zo staat een stoer sportpakje en een koptelefoon ook nog op mijn verlanglijstje.

Voor welk product of item zou jij willen gaan?