Zoals jullie de laatste tijd misschien wel hebben gemerkt, probeer ik mijn blog artikelen weer een beetje op te pakken. Een paar maanden geleden had ik het idee dat er minder behoefte naar was. Ik  ben dagelijks met Instagram bezig en dan is het natuurlijk zonde om zoveel energie en tijd aan een blogpost te besteden, terwijl het bijna niet wordt gelezen. Gelukkig is er toch nog veel vraag naar en komen er weer veel bezoekers op mijn website!

Deze keer wil ik mijn nieuwe Hunkemöller pakket die ik vorige week ontving met jullie delen. Want zeg nu eerlijk, lingerie van de Hunkemöller wordt iedereen toch happy van? Het is elke keer weer een verrassing wat erin zit en dat maakt het stiekem nog spannender!

Wat zat er in de box? Het eerste setje (die je helemaal bovenin vindt)  is de fantastische roze brallette Gemmima met een kanten broekje. Het topje heeft een halternek van kant en een uitgesneden binnenkant voor een sexy effect. De string heeft mooie kanten details en zit erg comfortabel.

Het tweede setje is mijn favoriete set van de hele Hunkemöller site! Het is de Akuti set en deze zit echt fantastisch! Het setje heeft een klassieke en sexy uitstraling door de verschillende kanten details. Vooral de bh vind ik prachtig! Het is een voorgevormde longline beugel bh wat helemaal trendy is op dit moment. En daarnaast is dit setje erg draagbaar. Kortom, de perfecte set voor mij!