Jurkje Missguided

Oeh wat ben ik toch dol op Desenio! Toen ik deze site een paar jaar geleden ontdekte door een Zwitserse blogger, was ik meteen verkocht. Urenlang scrolde ik op deze site om alle posters te bekijken. Ik moest dit gewoon in huis hebben! Maar dan komt het moeilijkste gedeelte; een keuze maken. Believe me, dit was zo ontzettend lastig, want er is mega veel keus. Gelukkig hebben ze wel  een inspiratiepagina waar je verschillende posters in een woonkamer, slaapkamer of kantoor bij elkaar ziet hangen. Zeker handig om een kijkje te nemen. Na een paar dagen was ik er dan eindelijk uit. De posters + lijsten die je hierboven ziet, heb ik afgelopen weekend binnen gekregen. En wat ben ik er weer blij mee! De neon face poster bovenin, is echt mijn favoriet! Omdat ik de laatste tijd weer meer groen en roze home accessoires wilt toevoegen, staan deze er geweldig bij. En guess what, ik heb ook goed nieuws voor jullie!

In samenwerking met Desenio mag ik nu ook korting weggeven! Met de code “STYLEBYGINA” krijg je 25% korting op de posters, van 3 t/m 5 april! Wel belangrijk om te weten: De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties. Shopse!