Fashion & lifestyle

♥ Nieuwe outfit van Lofty Manner ♥

Trui Guts & Gusto / Jasje & Rok Lofty Manner / Schoenen Public Desire

Als je nu mijn Instagram feed zal bekijken, zie je dat mijn stijl helemaal is veranderd naar de groene en gele tinten, haha. Dit zijn echt mijn favoriete kleuren op dit moment! Een paar weken geleden ontving ik een tof pakket met de nieuwe collectie van Lofty Manner. En tadaa, weer een tof groen item erbij! Wat ik echt fijn aan de Lofty Manner vindt? De items zijn van top kwaliteit en de prijs is echt een giller. Het jasje met de tekst ‘love stories’ op de achterkant is super stoer en staat echt geweldig met een t-shirtje en een spijkerrokje. Maar zoals jullie nu wel gewend van mij zijn, ben ik ook wel van de girly en stoere combinatie, dus vond ik dit setje fantastisch! Een paar heels eronder en ik was binnen no-time helemaal klaar voor het weekend. Nu nog even genieten van het laatste vrije dagje!