Zonnebril Sunglassesshop / Blouse Sans-online / Broek & sjaal h&m / Schoenen Sacha

Oh, wat zou het toch heerlijk zijn om de laarzen weer ver achter in de kast te stoppen. Ik liep laatst een rondje in de stad en het viel mij meteen op dat de nieuwe schoenen collecties vooral bestonden uit loafers en instappers. Weg met die boots en tijd voor nieuwe lente schoenen. Yeah!

Deze loafers zijn van de nieuwe collectie van de Sacha en ik vind ze echt geweldig. Het is misschien niet helemaal wat je snel bij mij zou verwachten of wat ik normaal gesproken zou dragen, maar daarom vind ik ze juist super gaaf! Nieuwe uitdaging, nieuwe trends uitproberen!

Het panterprintje is een enorme trend en mag natuurlijk niet ontbreken in je kledingkast. Nu vind ik twee of drie items wel leuk, maar sommige slaan een beetje door in dit printje, haha. Het moet zeker niet ordinair overkomen of dat je straks de nieuwe ‘veerkampjes’ genoemd word! Het is vooral belangrijk om te weten hoe je deze print het beste kunt combineren. Zo zou ik niet teveel soorten prints bij elkaar combineren of twee verschillende panterprints mixen met elkaar.  Hoe ik deze schoenen zou combineren? Je schoenen moeten in deze look de show stelen. Probeer één kleur in je look erbij te doen. Zo zou ik het met de kleuren rood, off-white, donkergroen of donkerblauw combineren. Onder een jeans zal het altijd goed staan, maar ik zou het ook wel tof vinden onder een mooi gekleurd pak of onder een schattig wit ruffle jurkje. Aan de bovenkant zit een goud bitje, wat mij doet denken aan de Gucci loafers. Ze zijn verder erg zacht door het suède aan de buitenkant en de binnenkant is van leer. Hopelijk kan ik binnenkort meer gaan shinen met deze fancy schoenen, want ze zijn zo leuk!

En wat vinden trouwens jullie van mijn nieuwe zonnebril? Soms heb je wel eens dat je trend heel erg leuk vind, maar het net even anders is als je het zelf draagt. Dit heb ik altijd bij zonnebrillen. Je ziet op dit moment weer veel witte en platte rechthoekige modellen, die ik echt geweldig vind, maar zodra ik dit opzet, staat het voor geen meter! Ik probeer het niet eens meer, want het is zonde van m’n geld. Dan ligt het aan de huidskleur, dan aan de vorm van m’n gezicht, maar het ligt ook een groot gedeelte aan mijn neus. Deze is net iets langer, en dan staat gewoon niet alles zo mooi. Gelukkig heb ik nu een zonnebril uitgezocht, wat wel bij mij staat. Tenminste dat vind ik dan, haha!

Zo slaag ik eigenlijk altijd goed bij de Sunglassesshop . Ze hebben prachtige merken en super mooie monturen. Dit is nu mijn derde zonnebril van deze shop en weer ben ik super tevreden! Ik ben deze keer voor een Michael Kors gegaan inplaats van een Rayban. Ik was opzoek naar donkere glazen en ik wilde wat meer kleur in het montuur. Even flink scrollen op de site en tadaa.. dit is hem geworden! Op de foto’s lijkt die vrij donker, maar hieronder zie je hem beter!

Shop deze outfit hieronder: 

1. Broek  2. Blouse 3. Schoenen 4. Sjaal 5. Zonnebril