Fashion & lifestyle

♥ Nieuwe items geshopt voor mijn eerste vakantie van 2018! ♥

Met dit weer verwacht je waarschijnlijk eerder dat ik winter truien en lange broeken zou kopen, maar integendeel. Ik heb zomer items geshopt voor m’n eerste vakantie van 2018! Scrollend ging ik verschillende sites als Saboskirt, Prettylittlething, showpo en de Missguided af om op zoek te gaan naar de tofste zomer items. De voorste twee jurkjes kwam ik toevallig nog in de sale bij de Missguided tegen en hier was ik precies naar op zoek! Ik heb ze meteen in twee kleuren besteld en ze staan zo schattig! De lange wijde mouwen en ruffles maken het lekker speels en zomers. Dat ik deze twee ook nog eens voor een leuke prijs kon bestellen, was natuurlijk helemaal top! Deze nieuwe Superga schoenen komen bij de Footway vandaan. Het is voor het eerst dat ik hier wat hebt besteld, maar deze webshop is erg overzichtelijk! Op de hoofdpagina maak je een keuze voor wie je wat zoekt (mannen, vrouwen of kinderen), welke maat je nodig hebt en daarna wordt je doorverwezen naar de schoenen. Ik zat heel erg te twijfelen tussen deze van de Superga of de roze Vans. Maar deze schoenen passen eigenlijk veel beter bij mijn zomerse looks, dus ben ik uiteindelijk voor deze gegaan.

 Het duurt niet lang meer, voordat we naar Abu Dhabi gaan en daar zijn de temperaturen een stuk aangenamer als hier in Nederland! Wel vind ik het al behoorlijk spannend. Waarom? Ik heb volgens mij wel eens eerder verteld, dat ik doodsbang ben voor vliegen en nu gaan we voor het eerst na jaren weer eens zo lang vliegen. Zodra we geland zijn, stappen we met onze koffers de cruise op. Zo komen we langs Dubai, Bahrein, Qatar, Sir Bani Yas en blijven we nog een dag op zee. Echt super fijn, maar dus ook wel een beetje spannend!