Fashion & lifestyle

♥ Nieuwe brillencollectie Specsavers ♥

Blouse Vila / Broek Zara / Sjaaltje Zaful 

Toen ik laatst een mail over de lancering van een nieuwe brillenlijn bij de Specsavers ontving, ben ik meteen een kijkje gaan nemen. Omdat ik graag wil afwisselen, blijft het geweldig om nieuwe brillen te ontvangen. En nu is het niet zo dat ik elke dag een bril draag hoor, maar voor in de auto vind ik het mega handig. Na de geweldige Balmain collectie bestaat de nieuwe spring/ summer collectie uit Scandinavisch minimalisme, zachte pasteltinten en antiek goud, zilver en brons. Je hebt twee collecties: DAY Birger et Mikkelsen en SCANDIMANIA. Het Deense modemerk DAY Birger et Mikkelsen is sinds 1997 te vinden op de catwalks. Deze collectie damesmonturen bestaat uit vintage glamour met een bohemian vibe. De SCANDIMANIA is meer minimalistisch en vind je vooral neutrale tonen in terug. Zoals je ziet heb ik twee totaal verschillende monturen ontvangen, maar de witte is zeker een nieuwe favoriet! Een wit montuur heb ik nog niet eerder gehad en vond ik wel apart. Het panterrandje en de gouden details geven het net die unieke uitstraling, waar ik dol op bent. Wat vinden jullie van de nieuwe collecties?