Huh, zie ik hier een zomer moodboard voorbij komen. YES you are! Nog een paar weekjes wachten en ga ik weer lekker op vakantie! Waar we naar toe gaan, houd ik nog even voor me. Maar we zijn er in maart ook al 2 dagen geweest tijdens onze cruise-vakantie. Mijn vriend en ik kunnen niet wachten om binnenkort weer anderhalve week naar de zon te gaan. Ik zal dus nog niet alle bikini’s, kimono’s en slippers ver in de kledingkast stoppen, want deze fijne zomerspullen zal ik binnenkort toch weer tevoorschijn halen. Hoe fijn een zomervakantie ook is, voelt het nu toch een beetje dubbel, omdat ik op dit moment helemaal bezig bent met de nieuwe herfstcollecties. Pas geleden heb ik mijn kledingkast ook een beetje ‘herfstproof’ gemaakt, maar tegelijkertijd wil ik ook nog wat nieuwe zomer spullen scoren voor de vakantie. En dat past dan allemaal net niet in mijn kast, waardoor het wat rommelig oogt. Binnenkort dus maar de koffers tevoorschijn halen! Ik weet dat de zomer spullen rond deze periode wat moeilijker te vinden zijn, maar gelukkig zijn er genoeg sites die heel het jaar door mooie bikini’s verkopen. Hierboven zie je mijn zomer favorieten met verschillende items van de Lascana. En de twee bikini’s zou ik het liefst in mijn koffer mee willen nemen!