Enkellaarsjes Nelson / Horloge Tommy Hilfiger / Brillenhoesje Michael Kors / Ketting Sacha

Wat een weertje zeg! Ik wilde het over een ‘herfstproof’ kledingkast hebben, maar eigenlijk zou je het nog niet eens helemaal ‘herfstproof’ kunnen maken als ik de weerberichten zo voorbij zie komen. Op dit moment weet je eigenlijk niet eens wat je aan moet doen, haha. Aan de ene kant krijg ik nu wel meer zin in de herfst, omdat je je kamer weer gezellig knus kunt maken, kussenslopen verwisselen, kaarsjes aan en een warme kop chocolademelk erbij! Maar aan de andere kant vind ik dat zonnetje zo en nu en dan toch ook wel erg prettig! Ik zal mijn drie favoriete basic herfst items met jullie delen, die eigenlijk niet mogen ontbreken in jouw kledingkast! Check het hieronder:

1. De belangrijkste item is de warme trui! De trends voor 2018/2019 zijn trui-jurken,  de ‘super cozy’ trui, coltruien en opvallende ‘schouder’ truien. Het mag allemaal net wat oversized zitten en lange mouwen hebben.  Hoe fijn is dat? Het is comfortabel, makkelijk te combineren en het is ook erg fijn dat je het niet koud krijgt! De ideale item als je het mij vraagt!

2. Enkellaarsjes: Ik kan het eigenlijk niet vaak genoeg zeggen, maar dit zijn de perfecte schoenen voor de herfst! Het belangrijkste van deze schoenen; ze lopen super fijn en zien er ook nog eens prachtig en stylish uit! Deze nieuwe enkellaarzen van Steve Madden heb ik pas geleden besteld bij de Nelson en ik draag ze nu al bijna dagelijks! Hiervoor droeg ik schoenen die erop leken alleen met een kleiner hakje. Daar heb ik van de week afscheid van moeten nemen, omdat ze helemaal versleten waren. Deze schoenen passen echt overal onder en kunnen bijna elke seizoen worden gedragen! Echte musthaves!

3. Broekpakken zijn helemaal hot en maken bijna elk jaar een comeback! De ene keer weer met schoudervullingen en de andere keer weer oversized. Eén ding is zeker, ik ben een groot fan! Je ziet nu veel broekpakken, waarvan de broek flared valt of helemaal wijd. Draag er een mooi kanten topje op en als het wat kouder is, staat een mooie coltrui er ook prachtig op. Zo heb ik afgelopen week weer een nieuw broekpak gekregen van de Guts Gusto. Een grijs pak met een klein glittertje erin. Deze is alleen niet echt geschikt voor alle gelegenheden, maar wel leuk voor een etentje of de feestdagen in December.