Fashion & lifestyle

♥ Mijn 10 Favorieten van November ♥

1. Bronzer  2. Trui  3. Blazer  4. Luchtje 5. Laarsjes  6. Rituals 7. Ketting 8. Petje 9. Tas 10. Wenkbrauwpotlood

1. Op nummer 1 staat de Sublime Bronze bruiningsspray van Loreal.  Ik gebruik deze spray eigenlijk al jaren voor mijn gezicht, omdat ik een huidaandoening Rosacea heb. Bij Rosacea moet je zoveel mogelijk met je gezicht uit de zon blijven en dat probeer ik dan ook te doen. Maar een kleurtje geeft je net even die gezonde glow en vind ik persoonlijk iets mooier staan. Dat bleke huidje mag dus wel weer een kleurtje gebruiken. Een goed alternatief is deze bruiningsspray. Ik moet er wel bij melden dat dit eigenlijk een body spray is, maar dit is tot nu toe de enige spray , waarvan ik niet oranje van wordt! Gelukkig is de rest van mijn lichaam bijna heel het jaar door bruin en ben ik gezegend met mooie bruine benen, haha.  Belangrijke tip: Vergeet alleen niet om van te voren je gezicht te scrubben!

2. Items met parels.. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Net even iets anders als een doodnormale trui of broek.

3. De geruite blazer staat perfect op alles! Op dit moment ben ik echt fan van deze trend en staat een mooi geruite pak nog op mijn verlanglijstje!

4. Mijn luchtjes beginnen allemaal op te raken en ben ik toe aan een heerlijk nieuw luchtje. Misschien een hintje voor de Kerst? Hihi. Op dit moment vind ik de Lancôme toch wel erg lekker. Niet te sterk, maar blijft wel goed hangen!

5. Sinds ik deze nieuwe boots van de Sacha heb, trek ik ze bijna iedere dag aan! Ze zitten niet alleen comfortabel, maar staan ook nog eens geweldig onder rokjes en lange sweaters. Echt mijn favoriete schoenen van de maand!

6. Dit is een nieuwe favoriet van deze maand! Dit Rituals setje heb ik laatst als cadeau van iemand gekregen en ik was nog niet eerder bekend met deze geur. Ik ben altijd fan van Foaming shower gel mouse en gebruik deze ook altijd in bad. Zelf gebruikte ik altijd de groene variant, maar nu ik deze heb ontdekt, ga ik ‘m zeker vaker aanschaffen!

7. Ik draag de laatste tijd weer heel veel subtiele sieraden en dit is mijn nieuwe favoriet met de goude kleine ronde details. Wat vinden jullie van subtiele sieraden?

8. Hoe schattig is dit nieuwe roze tasje?! Ik ben verliefd op de kleur en de prijs is ook nog een giller!

9. Zoals ik laatst in mijn andere blogpost al had aangegeven ben ik dol van petjes, hoedjes en mutsen.  Bij Rosegal hadden ze veel verschillende varianten voor een leuke prijs. Deze maand trek ik dan ook vooral mijn schipperspetje op! Love it!

10. En mijn laatste favoriet is deze nieuwe wenkbrauw potlood van de Loreal. Ik had altijd een wenkbrauw poeder van de Action wat de perfecte kleur had, maar die hebben ze uit het assortiment gehaald. En daar baalde ik zo van! Ik heb heel veel verschillende producten gekocht en geprobeerd, maar het was het allemaal net niet. Toen ik twee weken geleden deze potloden bij de Kruidvat had aangeschaft ben ik eindelijk weer tevreden. De kleur past perfect bij mijn wenkbrauwen en het is super makkelijk om aan te brengen.

Wat is jouw favoriet van deze maand?