Fashion & lifestyle

♥ Lucardi pakketjes, wat zit erin? ♥

Wat een gezellige periode is dit toch altijd rond de Kerst. Lekker onder de warme dekens kruipen op de bank, cake en koekjes bakken, lekker hard meezingen op kerstliedjes in de auto, haha! Ik hou ervan! En voor je het weet, gaan we weer met de familie gezellig uit eten en mogen de cadeaus weer uitgepakt worden. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk al een beetje vals heb gespeeld bij het uitpakken. Vorige week kreeg ik deze leuke presentjes van de Lucardi Juwelier Rotterdam die ik dolgraag wilde uitpakken. Jullie hebben de doosjes waarschijnlijk al op mijn Insta-stories voorbij zien komen. Maar wat zit er nu eigenlijk in? Ik heb ze uitgepakt en tadaaaa…Er zaten vier paar mooie oorbellen in! Zilveren met Swarovski steentjes, zilveren oorbellen met hartjes, gouden kleine ringetjes en als laatste een paar gouden oorbellen met sterretjes. Echt super schattig!