1. Blazer jurkje    2.  Trenchcoat    3.  Blouse          4. Zonnebril        5.  Jurkje    6.  Schoenen       7. Playsuit    8.  Tasje      9. Topje

10. Oorbellen     11. Lange jurk    12. Blouse   13. Jurkje

Voorlopig moeten we nog even de handschoenen en onze dikke truien aan, maar hoe fijn is het als we weer aan het voorjaar denken. Dat de zon weer gaat schijnen – je de vrolijke vogeltjes hoort zingen en de tulpen en narcissen tevoorschijn komen. Oh ik kan niet wachten!

Zoals jullie vast wel weten is de wintersale bijna afgelopen en proberen de meeste mensen de laatste sale items voor een top prijsje te scoren. Maar ik zou niet teveel kopen, want de nieuwe collecties liggen binnenkort weer in alle winkels! En ik zal alvast verklappen dat het lekker fleurig en kleurig gaat worden. Dus als je nog een gekleurd jurkje, shirt of broek vindt, zou ik er zeker voor gaan!

Vorige wintermaanden waren de donkeren kleuren vooral ’trendy’, maar dit jaar durven we al wat meer kleur te laten zien. En binnenkort in het voorjaar gaat daar helemaal verandering in komen. We zien veel opvallende kleuren zoals geel, tomatenrood , groen, blauw (tintje donkerder dan babyblauw), maar ook een mooie zachte oranje-roze tint, groen of een lavendel paarse kleur. Natuurlijk ben ik op zoek gegaan naar de leukste kleurige items die we dit jaar gaan zien! Welke kleur vind jij geweldig?