Fashion & lifestyle

♥ Interieur inspiratie Desenio ♥

Elk jaar vind ik het weer leuk om de interieur in huis aan te passen en daar horen natuurlijk ook nieuwe posters bij. Het is inmiddels al de derde keer dat ik nieuwe posters bij Desenio mag uitzoeken en hier ben ik ontzettend blij mee! Deze keer werd het tijd om de slaapkamer een nieuwe boost te geven. Kijk je mee?

Bij Desenio vind je een groot assortiment fotoposters, klassieke zwart-wit posters, coole retroposters, moderne kunst, illustraties, mooie kinderposters en nog veel meer. Daarbij heb je ophang accessoires in de vorm van lijsten, houders, hangers en klemmen. Ze vernieuwen voortdurend de collectie en daarom is een selectie maken soms lastig. Gelukkig had ik al een bepaald beeld voor me, hoe ik het wilde hebben en welke kleurencombinatie ik zou gaan gebruiken. Ben jij niet zo creatief of heb je weinig inspiratie? Dan zou je ook nog een kijkje kunnen nemen op de inspiratiepagina. Hier vind je verschillende tips hoe je een verschillende muurdecoratie kunt combineren tot mooie fotowanden en hoe je dit combineert met de rest van je interieur.

Wat heb ik uitgekozen? Ik ben deze keer voor rustige tinten gegaan met beige en zwart-wit posters. In de slaapkamer vind ik het belangrijk om de interieur rustig te houden en niet veel kleur toe te voegen. Ik heb een antraciet kleur bed met witte beddengoed. Hier zou je eigenlijk alle kleuren aan kunnen toevoegen, maar omdat ik laatst ook een beige kleed hebt gekocht en meer beige accessoires in de slaapkamer wilt hebben, ben ik uiteindelijk voor deze keuze gegaan.

Nog een tip voor het ophangen: Leg de lijsten met posters eerst op het bed of op de grond, zodat je goed kunt zien hoe je deze wilt hebben voor aan de muur. Hier kun je het nog verschuiven of aanpassen. Maak hier een foto van en ga dan aan de slag!

Ik mag in samenwerking met Desenio ook een kortingscode weggeven, die maar liefst 35% korting geeft! Gebruik de code STYLEBYGINA35 van dinsdag 23 juli t/m donderdag 25 juli. De code is alleen  NIET geldig op lijsten/handpicked/collaboration en gepersonaliseerde posters.