Fashion & lifestyle

♥ Hoe overleef je de winterdip? 5 tips ♥

Blouse Shein / Trui Primark / Broek Bershka /  Schoenen Mason Garments / Ketting h&m / telefoonhoesje iDeal of Sweden

Huh, zie ik ineens een Nederlands titel? Ja, dit klopt! Ik zal vanaf nu mijn titels Nederlands houden en niet meer in het Engels. Ik vond het altijd leuker en iets unieks hebben, maar je bent minder goed vindbaar via google en er zijn ook meer buitenlandse mensen die op je site afkomen, ect. Vandaar mijn Nederlandse titel! Met de herfst merk je langzamerhand dat je lichaam steeds minder vitamine D binnen krijgt. Je hebt minder energie, voelt je futloos, slaap slechter en je hebt steeds minder zin om de kou in te gaan! Herkenbaar? Welkom, dan ben je belandt in een winterdip. Maar we willen het liefst zo een dip/depressie voorkomen toch?

Daarom heb ik een aantal tips hoe ik de herfst/ winter doorkom zonder een winterdip te krijgen:

1.  Ga naar buiten! Een stukje fietsen, maak een ommetje en haal je neus goed op. Frisse lucht doet je goed!

2. Mijn motivatie om te sporten is een beetje gezakt, maar moet ik zeker weer meer oppakken. Al probeer je het maar een half uurtje, zeg ik nu tegen mezelf! Het is een feit: bewegen is goed voor je en je voelt je daarna zoveel beter! De kans is dus kleiner om die winterdip te krijgen.

3. Blijf afspreken met mensen ( sociale contacten) ! Blijf niet op die bank liggen, omdat je heerlijk onder dat warme dekentje ligt en het buiten steenkoud is. Spreek met je vrienden of vriendinnen af en ga wat leuks doen. Je krijgt vanzelf wel weer die glimlach op je gezicht!

4. Het vervelende van de herfst/winter vind ik misschien nog wel dat je in de ochtend in het donker weggaat, maar ook in het donker thuis komt. Daglicht zie je dus eigenlijk niet. Probeer daarom wat vaker in de pauzes even naar buiten te gaan. Daglicht doet wonderen!

5. Vergeet de groentes en fruit niet! Wat extra vitamines tijdens de herfst kunnen geen kwaad. Uhm, zegt deze meid, die het ook vaak vergeet. Al probeer ik wel weer meer smoothies te maken. Misschien nog vitamine D (zon in een potje) erbij en moet het zeker goed komen!

Gebruik de code HERFST17 voor 20% korting bij iDeal of Sweden!

Wat doe jij om de winterdip te voorkomen?