Trui Zaful /  kettingen Zaful / Horloge Tommy Hilfiger / Telefoonhoesje Casetastic

Het blijft heerlijk om nieuwe hotspots te ontdekken en daarom was ik op zoek gegaan naar een leuke brasserie in Rotterdam. Mijn vriendin en ik houden het liefst van brasseries of restaurants die unieke en huisgemaakte gerechten maken,dus zo kwamen we terecht bij de Esto. Esto is te vinden aan de hofbogen in Rotterdam. Het ligt op loopafstand van CS Rotterdam, dus makkelijk bereikbaar voor iedereen.

De twee vriendinnen Aysel en Canan hebben deze leuke brasserie samen in 2016 opgezet en werken hier met veel liefde en passie. De meiden vullen elkaar goed aan en houden van nieuwe dingen uitproberen. Het belangrijkste is toch wel dat zij goed rekening houden met de behoeften van de klant en dat er voor ieder wat wils is! Zo zijn er veel vegetarische of glutenvrije hapjes verkrijgbaar. Mijn vriendin en ik wilden natuurlijk van alles uitproberen en daarom kregen we een schaal vol met lekkers!

De ”hartige schaal” bestond uit zelfgemaakte landbrood met verschillende smeersels, courgettes met tzatziki, een frisse salade, een Dolma (gevulde paprika) en een hartige pannenkoek met spinazie en feta. De ”zoete plank” is normaal gesproken nog uitgebreider dan als op de foto te zien is, maar dit was voor ons precies genoeg. We kregen cheesecake, dadeltaart, chocoladerotsen met stukjes oreo, carrotcake en een yoghurt met honing en walnoten.  Alles was verrukkelijk en je proeft echt dat het zelfgemaakt is. Wij komen in de zomer zeker nog een keertje terug! Hou jij ook van verse zelfgemaakte hapjes, zou ik hier zeker een keer heen gaan!