Fashion & lifestyle

♥ Favoriete herfstlook van 2017 ♥

Faux fur Jas Goosecraft / Trui Zara / Rok Zaful  / Schipperspet Prince henry hat / Schoenen Sacha

We hebben allemaal wel een bepaalde favoriete look voor een seizoen toch? Op Instagram zie je het misschien meer voorbij komen als op mijn blog, maar in de herfst draag ik het liefst schattige rokjes met stoere of nette laarzen. En dan ben ik vooral fan van de a-lijn rokjes. Verder draag ik liefst overkneeboots, enkellaarsjes of biker boots in de herfst. Deze biker boots komen uit de Sacha Shoecolate collectie. Het leuke is dat er twee verschillende soorten veters bij zitten, fluwelen en katoenen veters. In de zomer kwam het merk Puma met sneakers die brede veters hadden en al snel kwamen de look-a-likes voorbij. Nu zie je dat de boots het overnemen en weer ben ik overgehaald. Het staat zo schattig! Ik draag hierbij het liefst een dikke oversized sweater met een leer jasje, maar ik vind de faux fur jas er ook tof bij staan. Zo een jas is misschien wel leuk voor nu, maar volgend jaar zou dit bijvoorbeeld weer een lange nette jas kunnen zijn. In de herfst spelen accessoires een grote rol en is het altijd leuk om hier goed gebruik van te maken. Zo vind ik op dit moment een mooie kasjmier sjaal, lederen handschoenen of een schipperspet echt een prachtige toevoeging aan je outfit. Wat is jouw favoriete combinatie? Of wat draag jij het liefst dit seizoen? Let me know!

Shop deze look hieronder:

1. Jas 2. Rok 3. Trui 4. Schoenen 5. Tas 6. Pet