Blouse Wearegacia / Rokje Bristol / Schoenen Van den Assem

Tegenwoordig hebben we allemaal een druk leven, zijn veel met werk en social media bezig, maar luisteren  te weinig naar onze eigen lichaam. We vergeten vaak één ding; Een ”zen’ momentje voor jezelf. Even helemaal tot rust komen, geen stress, geen social media, geen werk, geen mails beantwoorden ect. We denken er bijna niet meer aan, maar we hebben het allemaal nodig! Hieronder vind je mijn favoriete  ”zen” momenten die ik graag met jullie wilt delen. Kijk je mee?

– Laat ik beginnen bij een thuisspa! Je hoeft niet altijd naar een wellnessresort te gaan om helemaal tot rust te komen. Het bespaart ook een hoop geld om dit thuis te doen. Begin bij het reinigen van de huid, scrub het grondig en doe een heerlijke masker op. Laat het even goed intrekken en spoel het daarna met lauwwarm water af. Zorg daarna voor een hydraterende huid met een voedende crème en vergeet ook niet veel te drinken. Zo is een groot glas water of groene thee erg goed!

–  Ga in een volle schuimbad zitten en steek heerlijke geurkaarsen aan. Deze van de Jo Malone ruikt echt verrukkelijk! Dit is een geur van Basil & Mandarin. Eén van mijn nieuwe favoriete geuren.

– Zorg voor rustgevende muziek. Tegenwoordig zoek ik op youtube naar ontspannende relax/yoga muziek. Ga even liggen en doe je ogen dicht.. Je voelt je dan langzaam helemaal tot rust komen.

– Soms kan shoppen ook super goed werken! Ga even lekker naar buiten, frisse neus halen en verwen jezelf  met een leuk cadeau. Zo heb ik laatst deze nieuwe Shabbies bij de Van den Assem besteld. Daar wordt je toch helemaal gelukkig van!

– Ga een avondje comedy films of series kijken. Samen lachen zijn toch wel van die fijne momenten waar je niet alleen happy van wordt, maar wat ook een heerlijk ontspannen gevoel geeft.

– Doe een work-out. Even buiten hardlopen of ga een uurtje naar de sportschool. Als je klaar bent, geeft het je een gelukkig en voldaan gevoel!

– Pak een yogamatje en doe verschillende rek en strekoefeningen. Het maakt al je spieren los en je komt helemaal tot rust.

– Zo vind ik het af en toe ook eens fijn om je slaapkamer helemaal op te ruimen. Dit zorgt echt voor rust in je hoofd en je slaapt hierdoor veel beter!

 ♥