Fashion & lifestyle

♥ Eindelijk hippe regenboots ♥

Blouse Shein / Spijkerbroek Bershka / Blazer Zaful / Laarzen Etrias

Zoals jullie weten ben ik echt een schoenenverslaafde en komt er altijd weer een brede glimlach op m’n gezicht als er een nieuw paar schoenen binnenkomt. Een paar weken geleden ontving ik een paar mooie suède laarsjes, die ik meteen wilde uitpakken en de volgende dag aan moest doen. Maar ik stond er niet meer bij stil om ze nog even van te voren in te sprayen. En ja hoor, het regende deze dag zo hard en kwam thuis met twee grote natte vlekken op de voorkant. Balen, maar daar heb ik nu wel van geleerd! Tegenwoordig bestaan er hippe regenlaarzen – zoals deze van de regenlaarsexpert, waar ik zelfs mee over straat durft te lopen. Normaal gesproken ben ik echt een persoon dat met regen het liefst in een warm bad kruip (met hete thee en kaarsjes), maar we moeten eraan geloven dat het niet altijd zo werkt. Je moet soms naar buiten in de regen. Zoals je ziet heb ik de regenboots gecombineerd met een jeans, een ruffle blouse en mijn nieuwe geborduurde blazer (van mijn wishlist) die ik echt geweldig vind. Maar de laarzen staan ook super schattig met kniekousen onder een rokje. Een echte herfstlook!

Shop deze look hieronder:

1. Blouse  2. Blazer  3. Spijkerbroek  4. Regenlaars 5. Oorbellen