Fashion & lifestyle

♥ Dit kleurtje past wel bij een goede ”mood” ♥

Blouse Zaful  (Valentine sale)  /Broek Zara / Pumps Sacha / Oorbellen Treasure Junkiess / Hoesje Casetastic

Nog één dagje werken en dan is het al weer weekend! Ondanks de winterse kou, was het tot nu toe een fijne werkweek met een paar heerlijke productieve dagen. Ook ben ik weer begonnen met sporten en houd ik mijn weekplanner goed bij. Dus het gaat lekkerrrrr! Bij een goede ”mood”  hoort natuurlijk ook een vrolijk kleurige outfit! Geel is toch wel één van die trendkleuren wat hier goed bij past. Je houd ervan of je vind het verschrikkelijk, maar we gaan het in 2018 heel veel zien. Zeker niet vervelend, want dit vrolijke kleurtje haalt je voorlopig wel uit je winterdip!

Van de week heb ik twee nieuwe gele items binnen gehad, waaronder een trui en deze blouse met strik en ruffles. Toen ik deze opvallende blouse had gespot, wist ik meteen hoe ik hem wilde combineren. In de lente bovenop een spijkerbroekje met mijn suède laarsjes eronder. Voor nu iets te koud, maar ik zag het al helemaal voor me, haha!

Ook heb ik weer een nieuwe sieraden webshop ontdekt. Een webshop waar ze vooral toffe oorbellen en kettingen verkopen. Hierboven zie je mijn nieuwe oorbellen van de Treasure Junkiess. Het zijn echte plaatjes om te zien en de edelstenen geven deze oorbellen een unieke uitstraling. Ben je nog opzoek naar sieraden met een toffe vintage look of minimalistische sieraden zal ik zeker even een kijkje nemen. Ik wens jullie alvast een fijn weekend!