Fashion & lifestyle

♥ De sneeuwpret is voorlopig weer voorbij ♥

Jas Boutique / Tas CherylBstyling / Pants Pieces / Shoes Sacha / Muts Hudson Bay

Wauw, het herfstachtige Nederland was veranderd in een witte sneeuwparadijs! Ik moest dit afgelopen zondag natuurlijk van dichtbij bekijken, dus trok ik mijn heerlijke fluffy jas aan en ging op pad. Deze beauty heb ik vorige week voor een top prijs gescoord en ben ik nu al super blij mee. Hij is heerlijk warm en de lichte kleur vind ik geweldig! Trek alleen geen fluffy jassen aan als het gaat regenen, want dan lijkt je net een verzopen katje, maar met de sneeuw kon het nog! Iedereen liep met een grote glimlach op straat en de kids hielden meteen een sneeuwballen gevecht. Het was geweldig om te zien, maar je moet er wel van houden! Het wordt natuurlijk een ander verhaal als je plotseling in de sneeuwstorm met de auto naar je werk moet. Gelukkig heb ik afgelopen maandag een dagje vrij kunnen nemen en kon ik mijn auto op zijn plek laten staan. Want zonder winterbanden naar Den Haag heen en weer rijden is dan ook zeker geen pretje. Jammer genoeg is de sneeuwpret voorlopig weer voorbij, maar blijf ik hopen op een witte kerst! En jullie?