Shirt, blazer, broek, horloge van EspritTas Furla / Croptop Mostwanted / Laarsjes Riverisland

Oeh, wat een heerlijke zomer hebben we toch! Nu kunnen we eindelijk lang van onze zomerjurkjes, rokjes en sandalen genieten. Al moet ik toegeven dat ik intens gelukkig wordt van de nieuwe collecties. De bruine chique mantels, mooie leren enkellaarsjes, warme tinten en de vele laagjes. Nouja de woorden ”vele laagjes” moet ik nog even niet aan denken, maar vooruit denken en inspiratie opdoen blijft heerlijk. Je kunt zoveel meer met fashion in het najaar en dat maakt het juist zo tof! Spelen met meerdere items maakt je outfit net wat minder basic.

Maar wat zijn nu eigenlijk de trends en kleuren voor het najaar? Ik zal het jullie vertellen! In de herfst/winter zullen we merendeels donkere kleuren zien, zoals bruin, donkerrood, nevelblauw, olijfgroen en zwart, maar er zijn ook vrolijke nieuwkomers zoals lila, violet en oranje! De kleur geel blijft ook nog even hangen, maar dat wordt wel meer citroengeel en curry geel. 

Heb jij toevallig nog een paar witte boots of hakken in je kast staan? Bewaar deze dan nog maar even! De opvallende witte enkellaarsjes waren in de jaren ’70 en ’80 een grote trend, maar gaan we in 2018/ 2019 gewoon weer zien. Het klassieke ruitje maakt ook weer een comeback. Vooral kostuums, jassen en tweed pakken zullen we in deze print zien. Het geruite tweed pakje staat dan ook meteen op mijn verlanglijstje. Ik was vorig jaar al een groot fan van de ruitjes trend, maar dit jaar mogen ze gelukkig ook weer aan. Ben jij meer een fan van het dierenprintje? Dan heb ik goed nieuws! De luipaarden, tijger en panterprint zijn eigenlijk trends die we elk jaar weer terugzien, maar de slangen-en zebraprint behoren er nu ook bij. Verder zullen we de combinatie kuitrokken en lange laarzen ook gaan spotten. Hebben jullie er al zin in? Ik stiekem wel! De meeste kledingstukken die je hierboven ziet komen van de Esprit.