Ted baker / Selected femme /  ArmaArma  / Mango / Nikkie

Naast de enkellaarsjes, zullen we binnenkort ook de dames winterjassen weer tevoorschijn moeten halen. Ik ben nooit echt een groot fan van winterjassen geweest en droeg ik deze eigenlijk alleen als het echt nodig was. Zo droeg ik liever een mooie dikke sjaal over een leren jas, dan een gewatteerde parka. Waarom? Ik vond het nooit mooi en fashionable staan en had ik het liever net wat kouder. Uhm, ja dat klinkt misschien een beetje raar, maar that’s me! Gelukkig komen er wel steeds mooiere jassen en zijn de wollen mantels daarin tegen echt prachtig! Dit is natuurlijk niet helemaal een winterjas, maar voor de herfst is het perfect! Hierboven zie je mijn 6 favorieten en ben ik vooral dol op de beige, grijs en zand kleurige jassen. Zoals je in mijn vorige blogpost kon lezen, heb ik pas geleden mijn mantel al aangeschaft. Deze jas heeft bijna dezelfde kleur als de jas (links onder) van Arma. Er zit alleen wel een nadeel aan de mantel en dat is als het regent, je jas erg lang nat blijft. Maar gelukkig is er overal wel een oplossing voor te bedenken en kunnen we in het ergste geval nog gebruik maken van een hippe regenjas. Wat dragen jullie het liefst in de herfst?