Fashion & lifestyle

♥ De klassieke look met het rode tasje ♥

Jurkje Shein / Panty h&m / Schoenen Primark  / Tas & horloge Rosegal / Zonnebril Forever21

Het is geen comfortabele zondag look, maar een klassieke outfit met hoge pumps! Jaja, toch een favoriete stijltje als je het mij vraagt. Het liefst elke dag, maar jammer genoeg gaat dit gewoon niet. Soms denk ik wel eens dat ik het verkeerde beroep heb gekozen, haha. Naar mijn werk draag ik veel casual en durf ik niet eens mijn mooie blouses te dragen, omdat ik het zonde vind. Maar als ik kon kiezen, dan zou ik voor het eerste gaan! Een combinatie van klassiek, vrouwelijk en soms met een speelse of stoere touch erbij. Mijn kledingkast bestaat ook meer uit pumps dan sneakers of andere schoenen. Jip, vandaar de pump in mijn logo! Mijn nieuwe rode tasje (bvlgari look-a-like) heb ik van de Rosegal gekregen en staat zo classy bij dit jurkje. Vooral bij een zwarte of witte look, vind ik rood een prachtige kleurencombinatie. En een keer wat kleur in mijn kledingkast kan ook geen kwaad. Fijne zondag!

Shop deze look hieronder:

1. Tas  (Valentine gift)    2.  Jurk    3.  Pumps    4. Zonnebril