De feestperiode draait niet alleen om cadeaus krijgen, cadeaus geven voelt minstens net zo fijn. Sterker nog, we worden er zelfs gelukkiger van! Nog eventjes en dan is het weer tijd om de ander te verrassen met mooie kerstcadeaus. Ben jij nog op zoek naar leuke inspiratie en zoek je iets voor je lieve nichtje, moeder, zus of vriendin? Dan heb ik goed nieuws. Ik heb namelijk een top 10 van kerstcadeau’s (voor haar) gemaakt. Ben jij benieuwd? Bekijk de top 10 hieronder..

  1. Ga voor een fashioncheque! Volgens mij houdt bijna elke vrouw wel van shoppen en is dit altijd goed om te geven. Je hebt nu tegenwoordig ook pakketen zoals deze in combinatie met een bos bloemen.
  2.  Parfum is een luxe product en is uitstekend om als cadeau te geven. Want wie wilt er nu niet lekker ruiken? Weet jij niet helemaal waar je voor moet gaan. Vraag naar de luchtjes die in de top 10 staan. Er zat er vast eentje tussen die perfect is.
  3. Ga voor iets origineels en bestel een product met eigen tekst of foto erop. Zoals een chocoladebox met je foto, een hoesje of een fotoboek met leuke herinneringen.
  4. Een nieuwe stijltang, krultang doen het altijd goed bij vrouwen. Want als je haar maar goed zit toch?!
  5. Een nieuwe portemonnee of een paspoort hoesje zijn ook van die leuke ‘hebbedingen’ waar je vrouwen altijd blij mee kunt maken.
  6. Misschien ken je iemand die uren in de badkamer staat om haar make-up bij te werken, dan is een luxe beauty product ook altijd goed. Ga voor een set make-up kwasten, een mooie bronzer of een lipstick. Vrouwen zijn er dol op!
  7. Een leuke plaid voor over de bank of op je bed. Vrouwen hebben het over het algemeen altijd kouder dan mannen en houden van heerlijke plaids. Altijd handig en staat ook nog eens super mooi in huis.
  8. Sieraden doen het ook altijd goed bij vrouwen. Ga voor een mooie armband, een paar oorbellen en als je iets meer budget wilt uitgeven is een horloge een top cadeau om te geven. Goud, zilver of Rosé? Neem eerst even een kijkje tussen de sieraden.
  9. Hoe fijn is het, als het huis helemaal is opgeruimd, alles netjes is en het ook nog eens heerlijk ruikt. Kies voor een geurdiffuser met stokjes van de Rituals of Zara home. Ze zal iedere keer weer vrolijk binnen komen.
  10. Ga voor een luxe champagne of wijn. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar het is ook nog eens lekker. Plus een grote kans dat de avond reuze gezellig wordt!

Heb jij de kerstcadeaus al ingeslagen?