Fashion & lifestyle

♥ Daar heb je mevrouw geel weer ♥

Jurkje Sans-online / Tasje Zara / Schoenen SuperGa / Zonnebril Forever Friday

Oké, ik betrap mezelf erop dat ik de laatste tijd alleen maar gele outfits draag! Dit is al mijn derde gele item in 3 weken tijd, maar ik beloof jullie dat dit het laatste gele jurkje op mijn Instagramfeed zal zijn. Deze volantjurk komt van de webshop Sans-online. Ze hadden heel veel verschillende wikkel jurken van Vera moda en ook mega schattige dames tops van Vila. Toch zijn de winkeljurken niet alleen fashionable, maar ze zitten nog eens super fijn. Plus dat je deze jurken eigenlijk voor alle gelegenheden kunt gebruiken. Je hebt deze in 4 verschillende kleuren, maar toch trok geel weer mijn aandacht. Lekker vrolijk en fris voor de lente/zomer en omdat ik nu een aardig bruin kleurtje heb opgebouwd, staat het zoveel leuker! Geel vond ik vroeger echt een verschikkelijke kleur, maar tegenwoordig kan ik er geen genoeg van krijgen. Misschien omdat je het nu regelmatig in de winkels of webshops voorbij ziet komen? Ik weet het niet precies, maar I love it! Ik ben de afgelopen dagen ook druk bezig geweest voor de webshop Forever Friday. Er staan hier weer nieuwe items online, waaronder deze toffe zonnebril. Ik zou daar dus ook zeker een kijkje nemen!