Vandaag heb ik lieve Cheryl ontmoet van de Cheryl B styling en wat een onwijs leuke winkel heeft zij! Ze verkopen hier de nieuwste hipste fashion items, maar je vindt er ook tweedehandse items voor de vintage liefhebbers. Zo verkopen ze vintage spullen van verschillende designer merken zoals Burberry, Prada en nog veel meer voor een top prijsje. Ik heb wat foto’s geschoten en natuurlijk even rond gesnuffeld tussen al deze leuke spullen. Tijdens het schieten kwam ik al snel een geweldig Gucci inspired tasje tegen en ik werd spontaan verliefd. Waarschijnlijk heb je deze al voorbij zien komen op Instagram, maar ik zal hem binnenkort wel even in een outfit-post laten zien.

Oh en nog een leuk nieuwtje over de shop: In plaats van een saaie kortingskaart werken ze hier met leuke kortingsmuntjes. Hoe het werkt? Bij een besteding van €50,- ontvang je 1 munt. Alle munten hebben een waarde van 5% korting. En je kunt maximaal 4 munten (20% korting) per item inleveren. Het leukste is dat de munten ook gelden zijn voor vintage en sale items. Als je in de buurt bent, zou ik zeker even een kijkje nemen! Dit schattige boetiekje is gevestigd aan de Vlietlaan 42A in Rotterdam.