Fashion & lifestyle

♥ Ben jij al bikini proof? ♥

 

1.   Zwart  2.  Mint     3. Panterprint      4. Bruin       5. Bordeaux     6. Wit-zwart gestreept

Ja, je ziet het goed: It’s bikini time! Hoewel het de hele week al dondert en bliksemt, komt het bikini-seizoen toch langzaam dichterbij. Maar ben ik al bikini proof? Die kilo’s die we er in de winter aan eten, moeten er in de zomer weer zo snel mogelijk af. Op zich is daar niets mis mee, want je wilt er natuurlijk wel goed bij lopen in je badkleding. Maar sommige mensen slaan tegenwoordig een beetje door. Misschien komt dit ook mede door de modellen op de sites staan of door social media waarop dat perfecte plaatje wordt neergezet. Ineens is iedereen een vegetariër of voor anti-fastfood en zijn sommige mensen al bang voor een drankje waar suiker in zit. Uhm.. waar gaat het heen? Wees lekker jezelf, eet en geniet! Je kunt tegenwoordig beter een koekje nemen dan een aardbei! Het blijkt uit onderzoek nog beter te zijn ook. Mijn tip van de dag, haha.  

Ik ga niet vaak naar het strand in Nederland, maar zodra ik op een ligbed met een hapje en drankje bij een goede strandtent ligt kan ik hier intens van genieten. En het plaatje is dan echt compleet als ik in een leuke en fashionable bikini ligt! Mijn bikini stash bestaat het meest uit bikini’s van de Boho Bikini of LASCANA. Deze zitten het fijnst en blijven het mooist. Ik koop bijna nooit een bikini bij de H&M of Primark, omdat de kans dan groot is dat je buurvrouw op het andere strandbedje dezelfde bikini draagt. Natuurlijk heb ik wel een paar goedkopere bikini’s van de Zaful, Forever21 of de Alie Express, maar deze bikini’s zijn meer geschikt voor één of twee keer. De kwaliteit is over het algemeen gewoon minder goed. Zo heb ik vaak genoeg gehad dat de vorm niet goed was, de bikini doorschijnt of dat de maten niet kloppen. Bij LASCANA weet ik dat de kwaliteit top is. Zo heb ik de bikini (op afbeelding 5) die al 3 jaar meegaat! Alle blauwe stenen zitten er zelfs nog op/in en het zilveren logo op het bikini broekje ook. En het zijn de enige strapless bikini’s die niet bij de borsten afzakken, maar mooi op de plek blijven zitten.

Hierboven zie je aantal leuke bikini’s van de LASCANA. Voor welke zou jij gaan? En waar koop jij altijd je bikini’s? Let me know!