Jasje & Broek Zara / Hoed Supertrash /  Horloge Paul Rich / Armband Brandfield /  Schoenen Sacha 

De meeste van jullie hebben vast al mijn vele ”foodfilmpjes” op Instagram voorbij zien komen, maar nu maak er toch nog een blogpost bij. Niet dat ik veel foto’s heb gemaakt, maar ik vond het toch leuk om er iets over te vertellen. Ik was namelijk twee weken geleden uitgenodigd voor een Foodtour door Rotterdam. Nu woon ik in Rotterdam en alles wat met eten te maken heeft, zeg ik natuurlijk geen nee tegen, haha! Dus lets’ go! We moesten om 18:00 uur verzamelen bij Rotterdam Centraal. Toevallig zag ik tijdens het lopen op Instagram een filmpje voorbij komen dat Marlon (een andere blogger) ook ging. Super gezellig! Toen de groep compleet was, werden de fietsen erbij gehaald en mochten we zelf een fiets uitzoeken. Ik had deze leukie van hierboven meteen gepakt. Hij matchte perfect bij m’n outfit. Ik ben de laatste tijd weer helemaal van de groen en dat is zeker terug te zien in mijn outfit. Ik droeg hier voor het eerst mijn nieuwe sneakers van de Est. 1909 collectie van de Sacha en ik kreeg er meteen leuke complimentjes over! Ze zitten echt mega comfortabel en zijn helemaal hip met de dikke witte zool. De avond begon gierend op de fiets en we hebben onwijs veel leuke filmpjes gemaakt voor Instagram. Later op de avond werd het natuurlijk nog doller na een paar wijntjes op. Deze foto’s zijn alleen wel in de avond met een Iphone gemaakt. De kwaliteit is daarom ook iets minder. We begonnen bij de Roffa Streetfoodbar. Echt een gezellig, klein en knusse tent waar ze heerlijke vleesgerechten /hapjes op de grill maken. Hier kregen we verschillende vleesgerechten op een plaat en dit was echt verrukkelijk. Hierna bezochten we de Primeur in de Witte de Withstraat. De wijn was hier echt top! Ik drink bijna nooit alcohol en wijn al helemaal niet, maar hier is het heerlijk! Ook hier kregen we veel vlees en andere hapjes. Als je ’s avonds een gezellig drankje wilt doen, zou ik hier zeker heen gaan! We eindigden uiteindelijk bij de Oldscuola. Deze vond ik persoonlijk wat minder. Het zag er groot en minder gezellig uit. Toen we hier aankwamen, hadden we eigenlijk verwacht dat we een toetje zouden krijgen, maar het waren nog een paar pizza’s.  Je kon ons opvegen en we konden niet meer stoppen met lachen. We hebben hier nog maar een fles rode wijn op gedronken en het eten voor de helft laten staan. We gingen letterlijk rollend naar huis! Maar super bedankt voor de gezelligheid en dat ik weer nieuwe gezellige mensen heb leren kennen!