Shirt Girlmerry / Schoenen Fashion Famous / Broek Primark  /Blazer  Zara 

Vorig weekend nodigde Marlon mij uit om met haar mee te gaan naar het Amsterdamse Wine Festival! Dit uitje kon ik na een stressvolle en vermoeiende week  zo goed gebruiken, dus ben ik met haar meegegaan. Even gezellig met z’n tweeën op pad! We zagen op Instagram dat er ook nog andere bloggers naar toe gingen, dus dat was helemaal gezellig! Toen we in het centrum van Amsterdam aankwamen moesten we nog even uitzoeken waar het precies was, maar gelukkig konden we het al vrij snel vinden! Eenmaal bij aankomst zat de sfeer er goed in – het was een zonovergoten dag en de foodtrucks zagen er erg aantrekkelijk uit, haha. Bij de ingang kregen we een paspoort mee, waar landen met verschillende soorten wijnen in stonden. Keuzes keuzes keuzes, het blijft lastig! Wij kozen uiteindelijk voor de Italiaanse rosé die overigs erg lekker was! Schik niet, want je betaald al snel 7 euro voor een (kwart) glaasje wijn, maar dat liet de pret zeker niet drukken. Sterker nog, na een paar wijntjes vergeet je de prijzen gewoon! Op elke hoek stond er een food truck en kwamen die heerlijke geuren voorbij. Dat heeft dus niet lang geduurd voordat we ergens in de rij gingen staan. We zijn uiteindelijk voor twee overheerlijke pizza’s gegaan. Ik dacht eigenlijk dat het festival alleen buiten was, maar je kon ook bij drie verschillende plekken naar binnen gaan (waar nog meer wijn te koop was). Het was dus zeker leuk om hier nog even rond te lopen. Ongeveer na een uur kwamen we Vivianne met haar vriendinnen tegen en hebben we wat foto’s geschoten. Ik ging deze dag niet echt voor een verassende look. Casual en lekker basic met mijn nieuwe sneakers van de Fashion Famous. Ook droeg ik mijn nieuwe shirtje van de Girlmerry. Deze shop staat wel een beetje bekend als de wholesale dresses en de cheap sexy dresses . Ik combineerde mijn shirtje met m’n blazer van de Zara. Tot volgend jaar weer!