Blouse Sans-online / Rokje Shein / Laarzen Mango / Tas CherylBstyling / Sieraden Safira / Haarband (cadeau) /  Zonnebril Rayban 

Afgelopen week heb ik het zo druk gehad, dat ik eigenlijk geen tijd had voor social media of bloggen. Maar nu heb ik eindelijk weekend en een nieuwe blogpost voor jullie!

Ik was een paar weken geleden op zoek naar nieuwe broeken en t-shirts voor het werk (BSO) , maar mijn ogen vielen meer op de zwierige rokjes en dikke truien. Herken je dat? Dan zie je toch niets naar je zin en bestel je maar weer dezelfde favoriete items wat je eigenlijk niet nodig hebt. Ik nam een kijkje op de Sans-online en het is uiteindelijk deze nieuwe blouse met col, een spijkerrok en een zwarte trui geworden. Even wat mooie nieuwe basics die je eindeloos kunt combineren. Ik draag niet vaak zwart, maar zodra het wat donkerder en kouder gaat worden, grijp ik vaker naar deze kleur. En de haaraccessoires zie je dan ook vaker in mijn looks voorbij komen. Dat maakt je outfit net wat speelser!

Mijn vriendin en ik zijn vorige week voor het eerst een kopje koffie wezen drinken bij de Urban bakery en gingen daarna shooten bij de Amadacoffee. Twee verschillende hotspots in de Hoogstraat in Rotterdam. Een paar weken geleden heb ik de app ‘menublender’ via Instagram ontdekt en hier maak ik regelmatig gebruik van als ik opzoek ben naar een mooie en heerlijke hotspot. Amadacoffee is dan ook echt mijn favoriete lunchplek op dit moment. Vooral de inrichting is echt Instagram proof! Ze hebben leuke hoekjes en vooral de twee schommels zijn geweldig. Het broodje zalm met avocado vind ik echt een aanrader, maar de high tea zag er ook onwijs lekker uit!