1. Fila Disruptor  2. Adidas EQT  3. Adidas Originals EQT basket 4. Nike Hurarache  5.  Reebok Club 6. Adidas NMD XR1 7. Nike Hurarache Ultra 8.  Reebok Club 9. Nike Hurarache

Zoals jullie weten ben ik dol op schoenen en is het alweer een tijd geleden dat ik mijn favoriete schoenen met jullie heb gedeeld. Op dit moment zijn de boots te warm en draag ik het liefst sandalen, slippers of sneakers.  Deze keer deel ik mijn nieuwe  favoriete sneakers en heb ik een top 9 voor jullie gemaakt! En zoals je ziet vallen de kleuren grijs en nude/roze erg in de smaak. Sneakers zijn niet alleen comfortabel, maar ook mega hip. Vroeger waren ze alleen voor de echte sporters, maar tegenwoordig zijn deze schoenen niet meer weg te denken uit ons modebeeld. Iedereen heeft wel een paar sneakers in zijn of haar schoenenkast staan. Ik snap het ook helemaal, want het past eigenlijk overal bij. Zowel onder een sportieve of casual outfit staat het altijd goed! Maar in de lente/zomer van 2018 combineren we deze sneakers het liefst onder een tof pak of schattige zomer jurkjes! Welke sneakers vind jij op dit moment erg leuk?