1.Enkellaars met logo 2. Veter laars 3. Reptielenstructuur enkellaars 4. Croco laars 5. Leren enkellaarsjes 6. Witte boots 7. Laars met gesp

Je voelt dat het langzaam kouder begint te worden en dat de avonden sneller donker beginnen te worden. Aan de ene kant vind ik het jammer dat de warme dagen voorbij zijn, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik de Netflix dagen op de bank met een dekentje erbij ook wel erg fijn vind. Gelukkig ga ik eerst in september nog even naar Barcelona en daar is het op dit moment tussen de  27 en 29 graden. Prima weer om nog even wat zomer items mee te nemen en daarna zal ik mijn kledingkast weer even goed uit sorteren. Dit is altijd een hele klus, maar  ik zit gelukkig weer vol met nieuwe inspiratie door de najaar trends en collecties. Van het weekend liep ik even in de stad en heb ik zelfs mijn eerste echte herfst-jas voor dit jaar ingekocht. Ik werd zo vrolijk van al die nieuwe items in de winkel, dat ik eigenlijk nog veel meer wilde inslaan! Al die mooie herfstkleuren en setjes die je bij elkaar ziet hangen, love it. We kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen, toch? Vandaag wil ik deze 7 trendy enkellaarsjes van de Bijenkorf met jullie delen, want deze vrouwelijke schoenen zijn onmisbaar en altijd on-trend! Je kunt ze eindeloos combineren en staan overal onder. Elk jaar komt deze laars weer terug en in 2018/2019 zien we vooral de veter boots, witte boots, de croco structuur, zwarte enkellaarsjes met riemen en niet te vergeten, de slangendessin! Hoe leuk zijn deze leren enkellaarsjes voor de herfst? Let me know welke jouw favoriet zijn!