Oké, laten we beginnen bij mijn nieuwe armband van Brandfield! De laatste tijd was ik erg van de gouden sieraden, maar daar moest verandering in komen. Ik wil weer wat vaker afwisselen en daarom ben ik deze keer voor zilver gegaan. Ze hebben bij Brandfield geweldige sieraden, dus ik wist dat ik hier kon slagen! Ik zat heel erg te twijfelen tussen twee armbanden, maar uiteindelijk ben ik voor deze toffe Buddha to Buddha armband gegaan. Het is een armband die iets grover en stoerder is dan mijn andere armbanden, maar bij alles geweldig staat. Ook weet ik dat ik deze binnenkort veel ga dragen tijdens mijn vakantie. Wist je trouwens dat deze Buddha to Buddha armbanden met de hand worden gemaakt op Bali?

Mijn tweede favoriet is deze nieuwe wandrek die hangt bij m’n bureau. Ik wilde al een tijdje hier wat ophangen, maar wist nog niet helemaal wat. Dus ging ik eerst wat inspiratie opdoen. Pinterest is hier natuurlijk de perfect site voor. Toen ik deze laatst bij de Action voor een koopje zag liggen, nam ik hem meteen mee. Ik was zelfs zo enthousiast dat ik niet eens heb gewacht tot m’n vriend thuiskwam, maar hem zelf heb opgehangen. Ik ging meteen aan de slag met de aankleding door leuke (webshop) kaartjes en verschillende sieraden eraan te hangen. Het leukste vind ik dat je dit constant kunt verwisselen of aanpassen.

 Wat ook zeker bij mijn nieuwe favorieten hoort zijn deze twee shirts van de Foreverfriday. Deze webshop is pas 17 februari 2018 online gegaan en nu al één van m’n nieuwe favoriete shops! Hier heb je echt van die nieuwste hippe t-shirts, waar ik helemaal blij van word! Ik kan niet wachten om deze shirts binnenkort met leuke rokjes te combineren!