Fashion & lifestyle

♥ 3 nieuwe beautyspullen van Feel Unique ♥

Het is af en toe goed om jezelf eens te verwennen! Zo is het voor mij een eeuwigheid dat ik wat mooie beauty producten  hebt gekocht. Ik vind het altijd geweldig om in de Bijenkorf of Ici Paris bij de make-up en verzorgingsproducten te kijken, maar het blijft dan meestal bij kijken. Ik ben hier denk ik toch te gierig voor en koop dan liever een paar schoenen van €100,-. Een foundation kost al snel €30,- en koop ik vaak ook nog eens de verkeerde kleur. Ook voor een mascara of lipstick betaal je al snel €25,- wat ook niet altijd veel mooier staat dan een mascara of lipstick van de Etos of Kruidvat. Mijn verzorgingsproducten en make-up komen merendeels bij de Hema vandaan en mijn dag-en nacht crème (Eucerin en La roche Posay) komen wel van de apotheek (vanwege mijn slechte huid). Nu had ik toch al een tijdje wat favorieten op mijn wensenlijstje gezet en eindelijk online besteld. Hieronder vertel ik er meer over..

Afgelopen donderdag kwamen er 3 nieuwe producten van de Feel Unique binnen en ik ben er echt blij mee. Laat ik beginnen bij mijn nieuwe parfum! Toen ik ergens in januari met mijn moeder aan het shoppen was, kwam ik dit luchtje tegen en vond ik zo ontzettend lekker! Dit was een nieuwe favoriet geworden, maar ik vond het diep van binnen ook wel weer een hoop geld om uit te geven. Nu heb ik het dan eindelijk besteld! Een geur omschrijven is vaak lastig, maar ik zou het als een frisse bloemengeur, pioenroos, zoet en sensueel omschrijven. Haha, ik hoop dat je hier wat meekunt.

Het tweede product waar ik ook altijd erg benieuwd naar was, is de Yves Saint Laurent Touche concealer. Ik zocht al heel lang voor een nieuwe concealer en deze had ik een tijdje terug bij wat andere beauty bloggers gezien en ik was toch wel enthousiast. Zo gebruik ik elke dag een concealer voor onder mijn ogen, maar ik zocht een product wat niet te dekkend is, maar toch verschil maakt. Omdat ik hier elke dag gebruik van maakt, is het minder erg om hier iets meer geld voor uit te geven. Het is alleen wel lastig om dit online te bestellen en de gewenste kleur uit te zoeken, maar hier gebruik ik vaak Youtube voor. En als ik soms in de winkels loop, test ik verschillende producten uit.

Als het mooier weer wordt en je wat meer kleur op je gezicht krijgt, staat een mooie bronskleurige highlighter vaak zo mooi. Ik gebruikte er altijd één, maar deze Cover Fx Sunlight is mijn nieuwe favoriet geworden! Als we het dan over kwaliteit gaan hebben, zit er in mijn oude Bronzed shimmer stick en deze druppels toch wel een hoop verschil! Je hoeft maar een klein druppeltje op de jukbeenderen te gebruiken en het effect is geweldig! Toevallig heb ik op mijn Instagram een Insta-story gemaakt met het product. Wat een prachtige glow krijg je hiervan!

Zijn jullie meer van de beauty producten of kleding items?